Welkom bij dé sport & cultuursite van de gemeente Dalfsen

Nieuws

Inschrijving 'Week voor alle Kunsten' geopend

maandag 15 mei 2023

Onderwerp:

Inschrijven Week van Alle Kunsten

 

Inschrijving voor de Week van Alle Kunsten geopend

 

Ben jij een creatieve geest? Wil je optreden, je repetitie openstellen, een workshop organiseren ter promotie van jouw aanbod, je gedicht uitbrengen, je verhalen vertellen, jouw creatieve broedplaats promoten, of heb je een ander goed idee? Iedereen die houdt van creatief bezig zijn en zich bezighoudt met kunst of cultuur kan zich presenteren tijdens De Week van Alle Kunsten (WAK). Sinds deze week is de inschrijving voor de WAK geopend. Aanmelden kan tot 1 juli via www.wakdalfsen.nl.

 

Spotlight voor kunst en cultuur

Tijdens de Week van Alle Kunsten zet de gemeente Dalfsen kunst en cultuur extra in de spotlights. De WAK vindt plaatst van 9 t/m 16 september en een extra dag in Nieuwleusen op zaterdag 23 september. Deelnemers kunnen laten zien waar ze het hele jaar mee bezig zijn. Voor het publiek is het een mooi moment om te zien en te ervaren wat er binnen de gemeente allemaal te doen is op cultureel en creatief gebied. Daarnaast is het ook leuk om het enthousiasme van anderen te zien bij het uitoefenen van hun hobby of werk. Misschien vind jij wel een nieuwe hobby, of vindt jouw vereniging nieuwe leden!

 

Locaties en meer informatie

De Kulturhusen in Dalfsen, Oudleusen, Nieuwleusen, Hoonhorst en Lemelerveld en Theater De Stoomfabriek ondersteunen de Week van Alle Kunsten. Ze programmeren tijdens de WAK extra kunst- en cultuuractiviteiten en staan open voor samenwerkingen en om jouw idee verder te brengen.

 

WAK Dalfsen versterkt initiatieven, denkt mee en zorgt voor extra reclame. Kijk op www.wakdalfsen.nl voor meer informatie en meld je aan voor 1 juli 2023.

Recente nieuwsitems