Over ons

Welkom bij Kerngezond Dalfsen!

Bij Kerngezond Dalfsen geloven we dat een gezonde gemeenschap begint met actieve en betrokken inwoners, ongeacht hun leeftijd. Onze website is dé plek waar we sport en cultuur in de prachtige gemeente Dalfsen samenbrengen en zichtbaar maken voor jong en oud. Naast het stimuleren van sport en cultuur, vinden we het belangrijk om een gezonde leefstijl te bevorderen.

Ons doel is om een dynamische en levendige omgeving te creëren waar iedereen kan genieten van een gezonde levensstijl en de voordelen van sport en cultuur kan ervaren. Of je nu een enthousiaste sporter bent, een liefhebber van kunst en cultuur, of gewoon op zoek bent naar leuke activiteiten voor het hele gezin, bij Kerngezond Dalfsen ben je aan het juiste adres.

Wij werken nauw samen met lokale sportverenigingen, culturele organisaties, scholen en andere partners om een breed scala aan activiteiten en evenementen aan te bieden. Van sporttoernooien en dansworkshops tot theateroptredens en kunsttentoonstellingen, er is altijd wel iets te beleven in Dalfsen.

Op onze website vind je informatie over onze lokale sport- en cultuurclubs, nieuws over evenementen, lokale sport- en cultuurkennismakingsactiviteiten voor alle leeftijden en nog veel meer. We willen een brug slaan tussen verschillende generaties en diverse gemeenschappen, en mensen samenbrengen door middel van gedeelde passies en interesses. Daarnaast besteden we ook aandacht aan gezonde voeding, mentaal welzijn en andere aspecten die bijdragen aan een gezonde leefstijl.

Kerngezond Dalfsen is er trots op een inclusieve en gastvrije omgeving te bieden waar iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau. We moedigen zowel beginners als ervaren sporters en cultuurliefhebbers aan om deel te nemen aan onze activiteiten en hun passie voor gezondheid en welzijn te delen.

We nodigen je uit om onze website te verkennen, het nieuws in de gaten te houden, en lid te worden van onze gemeenschap. Samen kunnen we bouwen aan een Kerngezond Dalfsen, waar sport en cultuur centraal staan en waar mensen van alle leeftijden kunnen floreren.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze gemeenschap en hopen dat je veel plezier zult beleven aan de vele sport- en cultuuractiviteiten die Dalfsen te bieden heeft.

Voor vragen over sport kun je terecht bij s.malestein@dalfsen.nl of w.vanlenthe@dalfsen.nl.

Voor vragen over cultuur kun je terecht bij i.vandervegte@dalfsen.nl