slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Kerngezond Dalfsen

Waar sport, cultuur en een gezonde leefstijl samenkomen!

Welkom op de site van ActiefDalfsen! Deze site geeft een overzicht van alle sportieve activiteiten voor inwoners van de gemeente Dalfsen, aangeboden door sportaanbieders uit de gemeente.

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

After's Cool

Afters Cool - een naschools sport, cultuur en welzijn programma voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 (zie ook dit filmpje voorr inspiratie). Geef je snel op voor super gave activiteiten via de knop: Programma. Tot AFTERS COOL!

Programma

Jeugdfonds sport en cultuur

Alles over de Jeugdfonds sport en cultuur regeling
in de gemeente Dalfsen. Klik op de knop: informatie
om te bekijken of uw kinderen hiervoor in aanmerking komen.


Informatie

Uniek Sporten

Mensen met een beperking kunnen via Uniek Sporten geholpen worden om een geschikte sport te vinden. Bekijk hier het overzicht met sport- en beweegmogelijkheden in de regio Dalfsen.


Uniek Sporten Kerngezond Dalfsen

Overzicht aanbod

Cultuuraanbieders gemeente Dalfsen

Overzicht van alle cultuuraanbieders in de gemeente Dalfsen. Zoek de aanbieder van jou keuze en vind alle informatie. Zie ook Welkom bij de Sportgids! | Sportgids.nl voor het sport- en cultuur overzicht in google maps.

www.WAKDalfsen.nl

Sportaanbieders gemeente Dalfsen

Overzicht van alle sportaanbieders in de gemeente Dalfsen. Zoek de sport van jou keuze en vind alle informatie. Zie ook Welkom bij de Sportgids! | Sportgids.nl voor het sport- en cultuur overzicht in google maps.


Aanbieders

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!