Welkom bij Dalfsen Beweegt!

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

GymXtra

Omdat de motorische ontwikkeling niet bij ieder kind gelijk verloopt, is een goede motoriek bij kinderen niet vanzelfsprekend. Hiervoor is GymXtra voor kinderen uit gr. 3 t/m 8. Klik hier voor meer informatie.

Activiteiten

WAK Dalfsen

Van 12 t/m 19 september 2020 is de Week van de Amateurkunst (WAK). Tijdens deze week kun je concerten bezoeken, workshops en open lessen volgen, een cigarbox gitaar of lamp maken en nog veel meer. Er is weer een leuk en divers programma voor jong en oud! Het thema dit jaar is: Anders dan Anders!

Activiteiten

Kunstgreep

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen bij Kunstgreep kennismaken met de activiteiten die in hun eigen omgeving aangeboden worden. Ze kunnen deelnemen aan muziek, dans, beeldende kunst, poëzie, fotografie en wat er verder aan creatief aanbod is.

Activiteiten

Sports4kids

Nu de coronamaatregelen wat versoepeld zijn, zijn er ook weer verschillende Sports4kids activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Kijk snel wat er te doen is en geef je op!

Sports4kids activiteiten

GoldenSports

Voor iedereen van 55+ die meer willen bewegen en houden van buiten bewegen is er GoldenSports. Dit is laagdrempelig en toegankelijk. Ook mensen met lichamelijke klachten. De activiteiten zijn gevarieerd en worden gegeven door een gediplomeerde trainer. Na afloop is er koffie en thee.

Meer info

Saam activiteiten

Sportactiviteiten georganiseerd door Saam? Dat hebben we ook! Klik snel op de knop om te kijken welke activiteiten er zijn, schrijf je in en doe mee!

Activiteiten

Sporttoernooien

Wil jij zelf of samen met een (school)team meedoen
aan een
sporttoernooi of -evenement? Dat kan!
Kijk gauw in het actuele overzicht en schrijf je in!

Toernooien

Sports4you

De Dalfser buurtsportcoaches starten samen met diverse sportaanbieders een nieuw initiatief: "Sports4you" Sport- en beweegaanbod om uit te proberen voor volwassenen vanaf 20 jaar. Ontdek hier jou (nieuwe) sport!

Activiteiten