Welkom bij dé sport & cultuursite van de gemeente Dalfsen

Datrion 2022

De Datrion is terug in 2022! Vanaf woensdag 4 mei kan je je hiervoor inschrijven. Ben jij zo sportief om 1, 2 of 3 dagen deel te nemen aan zowel de wandel3daagse, fiets3daagse én zwem4daagse? Meld je aan voor woensdag 1 juni. Meer info: Dalfsen Beweegt (sportpas.nl)

Aanmelden

7DagenDrinkwaterChallenge

Water drinken draagt actief bij aan een gezonde leefstijl. Met deze challenge willen we inwoners laten ervaren dat water drinken gezond, leuk en gemakkelijk is.

De challenge is in de week van 10 tot 17 juni en start om 17:00! Doe jij ook mee?Meld je aan

Beweeggroepen voor speciale doelgroepen

Overzicht per kern

Meer informatie

AfterScool

After’scool is een naschools aanbod voor alle kinderen in Dalfsen, waarbij talenten ontdekken en ontwikkelen centraal staan. Het gaat niet om de prestaties maar om het meedoen en ontdekken.

Logo Saam

Activiteiten

Kunstgreep

Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen bij Kunstgreep kennismaken met de activiteiten die in hun eigen omgeving aangeboden worden. Ze kunnen deelnemen aan muziek, dans, beeldende kunst, poëzie, fotografie en wat er verder aan creatief aanbod is.

Activiteiten

Saam activiteiten

Sportactiviteiten georganiseerd door Saam? Dat hebben we ook! Klik snel op de knop om te kijken welke activiteiten er zijn, schrijf je in en doe mee!

Aanmelden

Vrijwilligerspunt Dalfsen

Wil jij iets doen om de gemeente Dalfsen mooier te maken? Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Wil je scholing of zoek je meer informatie over vrijwilligerswerk en alles wat daarbij hoort? Bij het Vrijwilligerspunt Dalfsen ben je aan het goede adres. Logo vrijwilligerspunt Dalfsen

Naar website

Overzicht alle sportaanbieders

Kijk hier welke sporten en sportaanbieders er zijn in de gemeente Dalfsen

Overzicht openen

Instagram buurtsportcoaches

Zie voor fotos en videos van alle activiteiten ons instagramkanaal

Klik hier

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!