NOC*NSF Nationale Sportweek 2023 | Gemeente Dalfsen

NOC*NSF Nationale Sportweek 2023 

Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu. Sport bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek willen wij zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen, ieder op zijn eigen manier.

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de Nationale Sportweek. Uiteraard kan jij als sportbedrijf, sportvereniging of school weer meedoen. Tijdens de Nationale Sportweek maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt! Doe jij ook mee? (NOC*NSF Nationale Sportweek 2023 - NOCNSF)

Aanmelden nieuwsbrief NOC*NSF Nationale Sportweek

Scholen: portal.nocnsf.nl/aanmeldformulier-NSW-scholen/

Sportclubs: portal.nocnsf.nl/aanmeldformulier-NSW-sportclubs/

Aanbod gemeente Dalfsen

Scholen en BSO's doen mee aan de 10@10 challenge. Verschillende sportaanbieders hebben hun aanbod vrijblijvend en gratis gemaakt tijdens de Nationale Sportweek. Ontdek een sport, beweeg jezelf en creeër een unieke ervaring! Filter via onderstaande links op jouw leeftijd en vindt het gratis sportaanbod tijdens de Nationale Sportweek in jouw kern:

Dalfsen

Hoonhorst

Lemelerveld

Nieuwleusen